Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4 – Specificații si un scurt review

Samsung Galaxy Z Fold4 este un telefon mobil revoluționar care oferă o experiență unică de utilizare. Acest dispozitiv se pliază în două, oferind utilizatorului posibilitatea de a avea un ecran mare de 7,6 inch atunci când este deschis, și un ecran mai mic de 4,6 inch atunci când este închis.

Cu 12GB RAM și 256GB stocare, acest telefon oferă o performanță impresionantă, permițând utilizatorilor să ruleze aplicații și jocuri complexe fără întârzieri sau înghețări.

emag.ro

De asemenea, acest telefon este echipat cu 5G, oferind viteze de transfer de date mult mai rapide decât 4G, astfel utilizatorii pot navigarea pe internet, viziona videoclipuri sau juca jocuri online fără întârzieri.

Design-ul atractiv și construcția premium a acestui telefon fac din el un accesoriu de modă, dar și un instrument de lucru eficient.
Cu acest telefon, utilizatorii pot avea acces la o varietate de caracteristici inovatoare, cum ar fi camerele foto de înaltă rezoluție, bateria de lungă durată și sistemul de operare personalizat.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon mobil care să ofere o experiență unică și performanță de top, acest telefon este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4 specificații și preț

Samsung Galaxy Z Fold4 este un telefon mobil cu caracteristici exceptionale, perfect pentru cei care doresc să aibă acces la tehnologia de vârf într-un pachet compact și elegant.

Cu sloturi SIM duale și tehnologie Nano SIM, acest telefon este compatibil cu sistemul de operare Android și vine cu versiunea Android 12 preinstalată. Procesorul de 8 nuclee Snapdragon 8 Gen 1 cu frecvența de 3.2 GHz, 2.7 GHz și 2 GHz, asigură o performanță de top, indiferent dacă utilizați aplicații sau jucați jocuri.

Telefonul este echipat cu tehnologii 2G, 3G, 4G și 5G pentru o conectivitate rapidă și fiabilă, iar conectivitatea Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS și încărcarea wireless vă permit să fiți conectat în orice moment.

Ecranul de 7.6 inch Dynamic AMOLED cu rezoluție de 2176 x 1812 și funcții precum 120 Hz, HBM 1000 niti și Infinity Flex, oferă o experiență de vizualizare uimitoare. Memoria internă de 256 GB și RAM-ul de 12 GB asigură o performanță rapidă și fiabilă.

Telefonul este echipat cu 3 camere foto, inclusiv una principală de 12 MP Ultrawide, una de 50 MP Wide și una de 10 MP Telephoto. Camera frontală de 4 Mpx și 10 Mpx vă permite să faceți fotografii sau să faceți videoclipuri de calitate înaltă.

Cu o capacitate a bateriei de 4400 mAh, acest telefon poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp fără a fi nevoie să îl încărcați.

Design-ul premium și construcția din Gorilla Glass Victus+ (Fata/Spate) și Aluminiu (Rama/Balama) asigură o protecție împotriva apei si a impactului.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon mobil cu caracteristici de top, acest telefon este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4, concluzii:
Samsung Galaxy Z Fold4 este un telefon mobil care nu doar oferă performanță de top, ci și flexibilitatea de a avea două ecrane într-un singur dispozitiv.

Ecranul mare, atunci când este deschis, vă permite să navigați pe internet, să vizionați videoclipuri sau să lucrați la proiecte într-un mod confortabil, în timp ce ecranul mic, atunci când este închis, vă permite să utilizați telefonul în mod discret și ușor, cum ar fi pentru a verifica notificările sau pentru a face apeluri.

Telefonul revoluționar oferă performanță de top, flexibilitate și conectivitate rapidă într-un pachet elegant. Dacă sunteți în căutarea unui telefon mobil care să vă ofere o experiență unică, Samsung Galaxy Z Fold4 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4 spate 1
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4
answear.ro
Distribuie știrea