Telefon mobil POCO X3 Pro – Specificații si un scurt review

POCO X3 Pro este un smartphone cu un ecran IPS de 6.67 inci, care are o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli și beneficiază de protecția Corning Gorilla Glass 6. Telefonul are un procesor octa-core cu frecvențe de 2.96 GHz, 2.42 GHz și 1.78 GHz și rulează sistemul de operare Android 11.

Telefonul are o memorie internă de 256 GB și o memorie RAM de 8 GB, precum și un slot pentru cardul de memorie MicroSD. Telefonul este dual SIM și oferă conectivitate 2G, 3G și 4G, precum și Wi-Fi, Bluetooth și NFC.

emag.ro

POCO X3 Pro are patru camere foto: o cameră principală de 48 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră ultrawide de 8 MP și o cameră de adâncime de 2 MP. Camera frontala are o rezolutie de 20 Mpx. Telefonul poate înregistra video în rezoluții HD, Full HD și 4K.

Telefon mobil POCO X3 Pro pret

Telefonul are o baterie de 5160 mAh și vine cu un încărcător, un cablu USB Type-C și un jack de 3.5 mm. Telefonul prezentat in acest articol are culoarea neagră iar dimensiunile sale sunt de 76.8 x 9.4 x 165.3 mm și o greutate de 215 g. Telefonul a fost lansat în 2021 și este compatibil cu RO-ALERT.

În general, POCO X3 Pro pare a fi un smartphone puternic și versatil, cu o mulțime de caracteristici atractive. Procesorul octa-core și cantitatea mare de memorie RAM îl fac un telefon capabil să ruleze aplicații și jocuri solicitante din punct de vedere a resurselor, iar camera foto de calitate îl face potrivit pentru cei care își doresc să captureze imagini și video de înaltă definiție.
Bateria de capacitate mare ar trebui să aibă o durată lungă de viață, iar conectivitatea dual SIM este o caracteristică utilă pentru cei care au nevoie să gestioneze mai multe linii de telefonie mobilă.

În plus, faptul că telefonul rulează Android 11 îl face compatibil cu cele mai noi aplicații ți widget-uri, iar ecranul IPS de înaltă rezoluție iar protecția Corning Gorilla Glass 6 îl face rezistent la zgârieturi și lovituri.
În general, POCO X3 Pro pare a fi un telefon mobil puternic și versatil, care ar putea fi o alegere bună pentru cei care își doresc un dispozitiv de calitate la un preț accesibil.

Mai adaug faptul că telefonul are o mulțime de caracteristici interesante, precum și un set de senzori, care includ un accelerometru, o busolă și senzori de proximitate și lumină.
Acești senzori pot face ca telefonul să reacționeze la mișcările utilizatorului și la schimbările de lumină și pot oferi funcționalități suplimentare, precum orientarea automată a ecranului sau controlul automat al luminozității.

Un alt aspect interesant al POCO X3 Pro este conectivitatea Bluetooth 5.0, care oferă o viteză mai mare de transfer de date și o distanță mai mare de transmisie decât versiunile anterioare.

Un alt aspect care poate face POCO X3 Pro atractiv pentru unii utilizatori este dimensiunea sa compactă și greutatea relativ ușoară, caracteristici care îl fac ușor de transportat și de utilizat cu o singură mână.
Un avantaj poate fi și faptul că telefonul are un slot pentru cardul de memorie MicroSD îi permite utilizatorilor să își extindă spațiul de stocare cu ușurință, ceea ce poate fi util pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru imagini, video, muzică și alte fișiere.

În general, POCO X3 Pro pare a fi un telefon mobil cu o mulțime de caracteristici atractive, care ar putea fi o alegere bună pentru cei care își doresc un dispozitiv puternic și versatil la un preț accesibil.
Prețul telefonului diferă de la un magazin la altul. Il puteți verifica apăsând butonul „vezi pret”.

POCO X3 Pro
POCO X3 Pro spate
answear.ro
Distribuie știrea