IKEA se pregătește să inaugureze magazinul din Timișoara

Retailerul de mobilă suedez IKEA se pregătește să inaugureze magazinul din Timișoara, al treilea magazin al companiei din România.
Astfel, lucrările la noul magazin sunt aproape de finalizare și îşi va deschide porțile la începutul anului 2023, conform reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş.
Compania caută acum viitori angajați. La începutul acestei săptămâni, la sediul AJOFM Timiș a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai noului magazin IKEA.

IKEA se pregătește să inaugureze magazinul din Timișoara

Reprezentanții retailerului au solicitat ajutorul şi îndrumare pentru găsirea celor mai potrivite persoane care să ocupe cele 180 locuri de munca vacante create de noua unitate. În plus, retailerul a pregătit un program de internship special gândit pentru o integrare mai ușoară a refugiaților ucraineni și nu numai găzduiți în Timișoara.

emag.ro

Magazinul IKEA din Timișoara, situat la intrarea în Dumbrăvița dinspre Calea Aradului, va fi primul din afara Bucureștiului. Va avea 26.000 mp, 45 de camere amenajate complet și se va întinde pe un teren de opt hectare. El va avea 3 nivele: subsol, parter și un etaj, cu posibilitatea de extindere până la un nivel maxim de înălțime de 3 etaje. De asemenea, centrul va putea include parcări, alei pietonale, spații verzi, pompe geotermale, instalație panouri fotovoltaice și va include atât un spațiu comercial cât și birouri, spații de servicii și alte funcțiuni complementare.

Reprezentanții companiei spuneau că de la Timișoara vor putea fi onorate și comenzile online, astfel că pe terenul de la intrarea în Dumbrăvița va fi construit și un depozit uriaș.

Investiția se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro.

answear.ro
Distribuie știrea