Samsung S23 Ultra: Preț și Specificații Tehnice

Samsung S23 Ultra reprezintă unul dintre cele mai recente adăugiri în linia prestigioasă de smartphone-uri de la Samsung. Dispozitivul vine echipat cu funcții de ultimă oră și oferă o performanță remarcabilă, stabilind noi standarde pentru tehnologia mobilă modernă.

Caracteristici generale

Samsung S23 Ultra este un smartphone Dual SIM, care acceptă cartele de tip Nano SIM. Aparatul funcționează pe sistemul de operare Android 13, oferind o experiență de utilizare fluidă și intuitivă. Conectivitatea este asigurată prin multiple opțiuni, incluzând Bluetooth 5.3, Wi-Fi, GPS, NFC și încărcare wireless, ceea ce îl face extrem de versatil în diverse scenarii de utilizare.

emag.ro

Modelul este echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2, care dispune de opt nuclee, asigurând o putere de procesare impresionantă pentru aplicații și jocuri exigente. Lista de senzori include un accelerometru, giroscop, senzor de amprentă, senzor de proximitate, senzor de lumină și senzor geomagnetic, facilitând o gamă largă de funcționalități automate și de securitate.

Samsung S23 Ultra: preț și specificații tehnice 2024

Afisare și Design

Samsung S23 Ultra dispune de un ecran de 6.8 inch Dynamic AMOLED, cu o rezoluție de 3088 x 1440 pixeli. Ecranul oferă o luminozitate de vârf de 1750 nits și o densitate de 500 PPI, ceea ce rezultă în imagini clare și detaliate, cu culori vii și contrast dinamic. Telefonul are dimensiuni de 78.1 x 8.9 x 163.4 mm și o greutate de 233 g, fiind robust, dar confortabil de ținut în mână.

Citește și: Top 8 cele mai bune telefoane mobile Samsung

Conectivitate

Pe lângă variatele opțiuni de conectivitate enumerate, telefonul include și un port USB Type-C, care asigură o încărcare rapidă și transfer de date eficient.

Fotografie și Video

Pe partea de fotografie, Samsung S23 Ultra se remarcă prin cele patru camere din spate: o cameră ultrawide de 12 MP, două camere telephoto de 10 MP fiecare și o cameră wide de 200 MP. Camera frontală are o rezoluție de 12 MPx, ideală pentru selfie-uri de înaltă calitate și apeluri video clare. Funcții ca modul portret și Super HDR îmbunătățesc calitatea imaginilor și videoclipurilor, făcând din acest dispozitiv o alegere excelentă pentru entuziaștii fotografiei.

Alimentare

Capacitatea bateriei este de 5000 mAh, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure de o autonomie extinsă, fiind ideal pentru utilizare îndelungată, fie că este vorba de navigare pe internet, jocuri sau streaming video.

Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G, Phantom Black

Samsung S23 Ultra: preț și caracteristici tehnice

Samsung S23 Ultra are o diversitate de culori, oferind un aspect elegant și profesional iar prețul îl veți găsi în plaja 3900 – 5500 lei, în funcție de specificații. Pachetul include telefonul, o cheie SIM, și un cablu de date USB Type-C. De asemenea, telefonul este compatibil cu tehnologia RO-ALERT, asigurând că veți fi mereu la curent cu alertele de siguranță publică.

În concluzie, acest telefon nu doar că impresionează prin specificațiile sale tehnice de vârf, dar și prin designul modern și funcționalitățile avansate. Acesta reprezintă alegerea ideală pentru oricine caută un smartphone care să ofere atât performanță, cât și stil.

answear.ro
Distribuie știrea