Ce este Netflix și cât costă abonamentele în România?

Ce este Netflix?

Netflix este o companie americană de streaming care oferă acces la seriale TV, filme, documentare și alte programe de televiziune prin intermediul Internetului.

Netflix a devenit cunoscut pentru producțiile sale originale, care au inclus seriale de televiziune precum „Stranger Things”, „The Crown” și „Orange is the New Black”. În prezent, Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume și este disponibilă în aproape toate țările din lume.

emag.ro

Câte tipuri de abonamente sunt disponibile la Netflix?

Netflix oferă trei tipuri de abonamente: minim, standard și premium.

Abonamentul minim este cel mai ieftin dintre cele trei opțiuni și permite accesul la conținutul Netflix într-o calitate standard (SD). Cu acest abonament, nu puteți viziona conținutul în calitate HD sau Ultra HD și nu puteți utiliza mai mult de un dispozitiv în același timp.

Abonamentul standard permite accesul la conținutul Netflix în calitate HD (dacă este disponibil) și permite utilizarea a până la două dispozitive în același timp.

Abonamentul premium este cel mai scump dintre cele trei opțiuni și oferă acces la conținutul Netflix în calitate Ultra HD (dacă este disponibil). De asemenea, permite utilizarea a până la patru dispozitive în același timp.

Toate abonamentele Netflix vă permit să vizionați conținutul în mod nelimitat și să îl accesați de pe orice dispozitiv care are o conexiune la Internet.

Netflix abonamente – care sunt prețurile?

Netflix abonamente – în România, prețurile sunt următoarele:

  • Abonamentul minim este disponibil la un preț de 7,99 euro pe lună.
  • Abonamentul standard este disponibil la un preț de 9,99 euro pe lună.
  • Abonamentul premium este disponibil la un preț de 11,99 euro pe lună.

Aceste prețuri sunt valabile la momentul scrierii articolului și pot varia în viitor. Este recomandat să verificați site-ul oficial al Netflix pentru a afla prețurile curente.

Câteva lucruri interesante despre Netflix:

  • Netflix a fost fondată în 1997 ca un serviciu de DVD-uri prin poștă, permițând clienților să închirieze DVD-uri prin poștă și să le returneze prin intermediul unui serviciu poștal.
  • În 2007, Netflix a lansat serviciul său de streaming, care a permis clienților să acceseze conținutul prin intermediul Internetului.
  • În 2013, Netflix a început să producă conținut original, cu lansarea serialului „House of Cards”. Această mișcare a fost una dintre cele mai importante pentru companie și a ajutat la dezvoltarea sa într-unul dintre cei mai mari producători de conținut din lume.
  • În prezent, Netflix are peste 208 milioane de abonați în întreaga lume și transmite în mai mult de 190 de țări.
  • Netflix este cunoscut pentru producțiile sale originale de succes, care au inclus seriale de televiziune precum „Stranger Things”, „The Crown” și „Orange is the New Black”, precum și filme precum „Bird Box” și „The Irishman”.
  • Netflix a fost premiată cu numeroase premii, inclusiv 170 de premii Emmy și 10 premii Oscar.
answear.ro
Distribuie știrea