WinnersMob – Producator de Mobila la comanda si serie

WinnersMob este printre cei mai mari producatori de mobila din Craiova si are o experienta de peste 15 ani in industria cu mobilier realizat pe comanda si serie. Echipa care lucreaza in spatele brandului WinnersMob are un portofoliu vast in ceea ce priveste mobila realizata pe comanda. De asemenea, toate proiectele, realizarile si alte lucrari din domeniul mobilierului pe comanda pot fi vazute si pe site-ul companiei www.WinnersMob.ro

Pentru cei care abia s-au mutat intr-o noua locuinta, echipa WinnersMob vine cu un concept nou care isi propune sa atinga un stil “mulat” pe gustul fiecaruia. Realizam mobila de bucatarie la comanda pentru orice client din tara si din afara, dar si orice alt tip de mobilier.

emag.ro

Producător de mobilă

Realizăm mobilă la comandă cu finisaje deosebite la prețuri acceptabile. Mobilă de bucătărie, mobilă de birou, mobilă pentru sufragerie/living, mobilă pentru dormitor, dressing-uri cu usi glisante si sisteme de glisare pentru compartimentare.

Realizam, concepem si montam mobila pentru orice coltisor al casei tale! Realizam si concepem dupa schite proprii sau ale noastre.
Daca ai nevoie de o oferta personalizata pentru un mobilier la comanda, si ai nevoie de consultanta, nu ezita sa apelezi la WinnersMob

CONSULTANTA

Arhitectii si inginerii nostri va stau la dispozitie. Impreuna vom ajunge la cele mai bune solutii.

masuratori

MASURATORI

Pentru un mobilier cat mai eficient construit, masuratorile corecte sunt extrem de importante pentru noi.

proiectare-design

DESIGN SI PROIECTARE 3D

Intregul proiect va fi realizat 3D pentru a va oferi o imagine corecta si clara asupra mobilierului dumneavoastra.

productie

PRODUCTIE

Materialele suporta procese de debitare, cantuire si perforare. Folosim materiale si accesorii de cea mai buna calitate.

livrare

LIVRARE

Gratie flotei noastre proprii, putem programa si transporta corpurile de mobilier oriunde la data stabilita de comun acord. 

montaj

MONTAJ SPECIALIZAT

Montam mobilierul si il verificam odata instalat, cu mare atentie. Totul pentru siguranta si confortul clientilor nostri

Design si productie de mobilier

Oferim servicii complete de design pentru mobilier de interior, productie si montaj la cele mai inalte standarde de calitate, incluzand consultanta si proiectare.

Servicii de debitare si cantuire

Ne propunem ca prin acest  departament sa sustinem activitatea micilor producatori de mobila la comanda, oferind servicii premium si suport dedicat.

Accesorii Mobilier

Balamale, sisteme glisare, mânere, butoni, picioare, role, cuiere, coșuri jolly

picurătoare, separatoare tacâmuri, sisteme de ridicare, port-umerașe și multe altele…

Accesorii dressing, accesorii bucătarie, accesorii asamblare, accesorii montaj, accesorii electrice, etc..

answear.ro
Distribuie știrea