Proiectul „Incubatorul de Afaceri Virtual – Platforma eLearning Business NetSt@rtUp” – Un Parteneriat pentru Dezvoltarea Tinerilor Antreprenori din Gorj

 – Proiectul „Incubatorul de Afaceri Virtual – Platforma eLearning Business NetSt@rtUp” este un proiect inovator ce are ca obiectiv principal dezvoltarea și susținerea tinerilor antreprenori și aspiranți din Județul Gorj. Cofinanțat din bugetul Județului Gorj pentru anul 2023, proiectul este implementat de către Asociația „Semanatorul Tismana” în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Gorj (FJTG). Acest proiect inovator reprezintă o resursă valoroasă de sprijin pentru tinerii antreprenori și aspiranți din Județul Gorj, oferindu-le resursele și cunoștințele necesare pentru a-și dezvolta și transforma ideile în afaceri de succes.

 Despre Proiect:

emag.ro

Proiectul oferă o gamă largă de resurse și o platformă educațională pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale și financiare ale participanților. Cu un accent special pe finanțare și fundraising, proiectul furnizează ghiduri detaliate despre cum să obțină finanțare pentru afacerile lor, inclusiv informații despre programele de finanțare disponibile, inclusiv cele din cadrul Uniunii Europene.

 Componente Cheie ale Proiectului:

  • Platforma eLearning: Acesta este centrul educațional al proiectului, oferind cursuri gratuite și resurse pentru dezvoltarea personală și antreprenorială. Modulele sunt structurate pe etape pentru a ghida pașii către succes.
  • Resurse pentru Finanțare: Proiectul pune un accent deosebit pe furnizarea de ghiduri detaliate despre cum să obțină finanțare pentru afacerile lor, inclusiv informații despre programele de finanțare disponibile, inclusiv cele din cadrul Uniunii Europene.
  • Promovare și Informare Online: Participanții au acces la o platformă unde și pot promova afacerile și ideile, ajungând la un public mai larg și stabilind conexiuni valoroase.
  • Website Personalizat E-Learning Business NetworkSt@rtUp: Acesta este punctul central pentru accesarea resurselor și cursurilor oferite de proiect. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Website-ul oficial al platformei. https://sites.google.com/view/netstartup
  • BLOG-ul NetworkSt@rtUp: Aici, participanții își pot împărtăși experiențele și cunoștințele, contribuind la dezvoltarea unei comunități de învățare și susținere. Pentru a citi blogurile și poveștile lor, vizitați BLOG-ul NetworkSt@rtUp. https://netstartup.blogspot.ro/ 
  • Promovare în Social Media: Proiectul este activ pe mai multe platforme de social media pentru a atinge un public mai larg și a aduce laolaltă tinerii antreprenori. Puteți urmări și interacționa cu proiectul la următoarele link-uri:

 Parteneri și Platforme:

 Impactul și Continuarea Proiectului:

„Incubatorul de Afaceri Virtual – Platforma eLearning Business NetSt@rtUp” are un impact semnificativ asupra comunității tinerilor antreprenori și aspiranți din Județul Gorj. Furnizează resurse valoroase și educație pentru dezvoltarea afacerilor, contribuind la creșterea numărului de antreprenori în zonă și la încurajarea inovației și a dezvoltării personale.E-Learning Business NetSt@rtUp și Fundația Județeană pentru Tineret Gorj sunt angajate să continue să ofere sprijin și resurse tinerilor antreprenori din Județul Gorj în călătoria lor către succesul financiar și dezvoltarea afacerilor.

 Concluzii: Proiectul „Incubatorul de Afaceri Virtual – Platforma eLearning Business NetSt@rtUp” reprezintă un pas important în promovarea antreprenoriatului și dezvoltarea economică în Județul Gorj. Cu sprijinul bugetului Județului Gorj și implicarea activă a Asociației „Semanatorul Tismana” și a Fundației Județene pentru Tineret Gorj, proiectul este un succes și promite să continue să inspire și să susțină viitorii antreprenori din zonă. Pentru mai multe informații despre proiect și platforma NetSt@rtUp, vă rugăm să vizitați Website-ul oficial al platformei. https://netstartup.blogspot.ro/ 

 Despre NetSt@rtUp: NetSt@rtUp este o platformă de dezvoltare a antreprenoriatului care oferă resurse și sprijin tinerilor antreprenori și aspiranți. Cu o gamă variată de resurse educaționale și informații despre finanțare, NetSt@rtUp își propune să încurajeze inovația și dezvoltarea afacerilor în Județul Gorj.

answear.ro
Distribuie știrea