Ludovic Orban nu a negociat transferul lui Alin Nica la Forța Dreptei: Nu e luată nicio decizie acolo!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, neagă cele mai tari speculații din politica din Timiș. După ce în presă s-a scris că Alin Nica, liderul PNL Timiș și al CJ Timiș, ar vrea să demisioneze din PNL ca să candideze la șefia CJ Timiș din partea Alianței Dreapta Unită, Orban spune că astfel de discuții nu [...]

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, neagă cele mai tari speculații din politica din Timiș. După ce în presă s-a scris că Alin Nica, liderul PNL Timiș și al CJ Timiș, ar vrea să demisioneze din PNL ca să candideze la șefia CJ Timiș din partea Alianței Dreapta Unită, Orban spune că astfel de discuții nu s-au purtat.

Nu am avut nicio discuție. Nu e luată nicio decizie acolo. Nu îmi puneți ipoteze în față. Acolo suntem în negocieri ca să facem o alianță să împiedicăm acolo să ca PSD și PNL să câștige alegerile. Deocamdată, câtă vreme nu e luată o decizie pe Timiș, e prematur să purtăm astfel de discuții,a declarat Ludovic Orban pentru știripesurse.ro

Un lucru e cert, în Timiș situația politică e complicată. PSD și PNL vor fi nevoite să aibă candidați comuni la șefia CJ Timiș și Primăria Timiș. PSD ar urma să aibă candidat la CJ, iar PNL la primărie, însă asta ar însemna ca actualul șef al PNL Timiș, Alin Nica, să fie tras pe linie moartă. Nica nu are de gând să accepte așa ceva!

emag.ro

Citește mai mult: https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orban-nu-a-negociat-transferul-lui-alin-nica-la-forta-dreptei-nu-e-luata-nicio-decizie-acolo_3268847.html.

answear.ro
Distribuie știrea