Lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”

Tismana, Gorj – 12 Iunie 2024

Asociația Dorna Tismana lansează Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. la Festivalul Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”

emag.ro

O incursiune vibrantă în lumea muzicii lăutărești tradiționale și a frumuseților Gorjului

Într-o atmosferă electrizantă, plină de muzică autentică și voie bună, Asociația Dorna Tismana a marcat lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. – Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”.

Festivalul Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”: o celebrare a muzicii și tradițiilor

Pădurea Șarșori din Tismana a răsunat de ritmuri tradiționale românești între 12 și 14 iunie 2024, gazduind o ediție specială a Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”. Publicul a avut parte de o experiență muzicală bogată și diversă, cu tarafuri din diverse regiuni ale țării, de la Gorj și Vâlcea la Mehedinți, Harghita, Suceava și Cluj. Pe scenă au urcat nume consacrate ale genului, printre care Vasile și Nuți Tapotă, Constantin Lătărețu, Aurel Blondea, Ionel Tudorache, Niculina Stoican, Cristian Geagu Cătăroiu și Gabi Buzner-Cătăroiu. Festivalul a oferit o atmosferă electrizantă, cu concerte de excepție, standuri cu produse tradiționale, demonstrații de meșteșuguri și delicii culinare specifice zonei.

Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T.: o călătorie virtuală prin comorile Gorjului

Profitând de această ocazie specială, Asociația Dorna Tismana a lansat cu mândrie Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T., un proiect inovator finanțat din bugetul Județului Gorj pe anul 2024. Scopul proiectului este de a promova comorile județului Gorj și de a crea o punte digitală între potențialii turiști și patrimoniul bogat al regiunii.

„Suntem încântați să lansăm Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului Național de Tarafuri ‘Geagu Cătăroiu’. Această inițiativă este un pas semnificativ în eforturile noastre de a promova turismul cultural din județul Gorj și de a atrage un număr cât mai mare de vizitatori. Ne dorim să oferim o experiență autentică și captivantă prin intermediul videoclipurilor incluse în playlist,” a declarat Tomoniu Antonio, președinte al Asociației Dorna Tismana.

De ce să urmărești Playlist-ul #WebTurism IMPACT?

  • Natura spectaculoasă : Descoperiți peisaje de vis și locuri de neuitat.
  • Festivaluri și tradiții : Plonjați în atmosfera vibrantă a evenimentelor culturale locale.
  • Patrimoniu arheologic : Explorați vestigiile istorice care definesc această regiune.
  • Monumente și ansambluri : Admirați capodoperele arhitecturale și culturale.
  • Zone istorice : Descoperiți orașele și satele pline de istorie și farmec.

Descoperă frumusețile Gorjului online:

  • Implică-te și tu! Ajută-ne să promovăm frumusețile Gorjului! Distribuie videoclipurile preferate, folosește hashtag-urile #WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT, #JudețulGorj, #TurismCultural, #IdentitateCulturală, #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural, #FestivalGeaguCataloiu, #Tismana, #Gorj, #MuzicaLautarasca, #TraditiiRomanesti, #CulturaTraditionala, #Festival, #Muzica, #Romania.
answear.ro
Distribuie știrea