Contracte futures pentru aur: raliul continuă

Recent, datele flash CME Group pentru aur au arătat că traderii au crescut pozițiile cu aproximativ 8,7 K contracte joi, inversând în același timp trei scăderi zilnice, consecutive. Volumul a urmat exemplul și a crescut cu aproximativ 17,3K contracte după trei zile de scăderi consecutive.

Acest lucru indică faptul că piața aurului este încă în creștere și că traderii doresc investească în acest metal prețios.

emag.ro

Prețul aurului a crescut semnificativ atingând noi vârfuri, peste valoarea 1930 $ pe uncie, iar aceasta creștere puternică a fost susținută de creșterea interesului și a volumului. Aceste lucruri indică faptul că trendul ascendent al aurului va continua pe termen foarte scurt.

Următorul obiectiv de notat pentru aur este punctul cheie 2000$. Acest nivel este considerat ca fiind un nivel important de rezistență iar dacă prețul aurului va atinge acest nivel, este posibil ca trendul ascendent să continue.
Este important de menționat că, în timp ce aurul poate fi o investiție sigură, este important să se ia în considerare și alți factori, cum ar fi inflația și condițiile economice globale, atunci când se fac decizii de investiții.

answear.ro
Distribuie știrea