🌍 Comunitatea Club DTC „Descoperă Gorjul” dă viață unui proiect extraordinar! 🌍

Dragi lideri ONG din județul Gorj, agenți de turism, specialiști pasionați de turism, bloggeri și influenceri de travel din Gorj, precum și instituții publice interesate în dezvoltarea turismului,

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm o veste mare! Am lansat cu mândrie Clubul de Turism Descoperă Gorjul – o inițiativă în care pasiunea pentru turismul cultural se întâlnește cu dorința de a promova frumusețea județului nostru, atât în comunitatea locală, cât și pe scena online.

emag.ro

Despre Inițiativă

Clubul „Descoperă Gorjul” este mai mult decât un simplu proiect – este o comunitate entuziastă formată din ambasadori și multiplicatori de cunoștințe dedicați. Scopul nostru este să aducem în prim-plan cultura și frumusețea județului Gorj, să le împărtășim cu toată lumea și să facem din Gorj o destinație turistică de top.

Unde ne puteți găsi?

Clubul nostru își are baza la Centrul de Tineret Târgu Jiu, dar nu ne oprim aici. Suntem și în mediul online, oferind o acoperire largă și oportunități multiple de implicare. Cu resurse precum platforma WebDTC, ghiduri practice, prezentări, videoclipuri și influenceri locali, avem toate instrumentele pentru a face acest proiect să prospere.

Planuri de Viitor

Avem în vedere dezvoltarea continuă a proiectului, iar pentru asta căutăm finanțări și parteneriate. Dacă cunoașteți surse de finanțare sau aveți idei inovatoare, vă încurajăm să ne ajutați în acest demers.

Invitație la Colaborare

Clubul „Descoperă Gorjul” își deschide ușile pentru oricine dorește să se implice. Căutăm persoane dedicate și pasionate din diverse domenii și instituții care să se alăture eforturilor noastre. Dacă sunteți sau cunoașteți un ambasador sau multiplicator în domeniul turismului, suntem aici să colaborăm.

Inițiatorul  Clubului „Descoperă Gorjul” Tomoniu Antonio președintele  Asociației DORNA TISMANA  concluzionează urmatoarele:

Clubul „Descoperă Gorjul” reprezintă un pas hotărât în promovarea turismului cultural și a bogățiilor culturale ale județului Gorj. Fiecare dintre noi are potențialul de a contribui la acest efort, fie prin promovare, fie prin implicare activă. Haideți să aducem cultura și frumusețea Gorjului în atenția întregii lumi!

Alăturați-vă acestei călătorii de descoperire și promovare, și împreună vom face din Gorj o destinație de neuitat!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:

answear.ro
Distribuie știrea