Scandal în Consiliul Local Jimbolia: Iarba din oraș ajunge la înălțimi record – video

În Jimbolia, Primarul Orașului Jimbolia a declanșat un scandal după ce o parte din consilierii locali au respins un parteneriat care ar fi trebuit să întrețină spațiile verzi ale orașului. Acum, după câteva săptămâni, se constată consecințele acestei decizii: iarba din unele zone ale orașului a ajuns la o înălțime de peste un metru.

Primarul Darius Adrian Postelnicu a adus acest subiect în discuție în plenul ședinței Consiliului Local, acuzând consilierii pentru situația actuală. Considerând că respingerea parteneriatului a fost o decizie nepotrivită, primarul Postelnicu a arătat cu degetul către consilieri, imputându-le responsabilitatea pentru situația spațiilor verzi.

emag.ro

Propunerea de parteneriat a venit în contextul în care administrația locală a încercat să găsească soluții mai eficiente pentru întreținerea și îmbunătățirea spațiilor verzi. După respingerea propunerii, nicio altă soluție viabilă nu a fost pusă în aplicare, iar rezultatele se văd acum în mod clar. Întreținerea spațiilor verzi este esențială pentru un mediu urban sănătos și plăcut, iar neglijarea acestora a dus la situația actuală.

Comunitatea locală a fost, de asemenea, afectată de această situație. Locuitorii s-au plâns de neregulile apărute și de lipsa de acțiune din partea consiliului local. Mulți au exprimat neînțelegerea față de decizia consilierilor și frustrarea provocată de neîntreținerea spațiilor verzi.

Scandalul a ajuns la un punct de maximă intensitate, iar soluțiile propuse sunt așteptate cu nerăbdare. În prezent, toți ochii sunt ațintiți spre consilieri și modul în care vor rezolva această problemă. În același timp, mesajul transmis de primarul Darius Adrian Postelnicu în plenul ședinței Consiliului Local a fost clar: consilierii trebuie să-și asume responsabilitatea și să ia măsuri concrete pentru a remedia situația.

Video cu discutiile din plenul Consiliului local Jimbolia

answear.ro
Distribuie știrea