Tot ce ar trebui sa stiti despre implantul dentar – implant dentar pret

Implantul Dentar – Etape De Realizare Si Onorarii Aferente

ETAPA I

Inserarea implantului dentar – Implant Dentar Pret (inserare): 350 eur.

Clinica Dentara Germandent utilizeaza implanturi dentare premium din: Alpha Bio Israel, Dentinum Coreea de Sud, Pal-Top-USA.
In pret sunt incluse operatia propriu-zisa precum si implantul dentar, surubul de acoperire si bontul conformator gingival.

emag.ro

ETAPA II

Dupa 2-3 luni de inserare, timp in care s-a obtinut osteointegrarea – adica sudarea implantului dentar in osul maxilar, se executa o incizie circulara si se monteaza bontul de vindecare. Procedura costa 200 RON.

ETAPA III

Montarea bontului protetic propriu zis – Pret: 150 eur

ETAPA IV

Se aleg materialele din care se executa lucrarea protetica propriu-zisa.

In etapele III-IV se pot alege materialele din care se realizeaza lucrarea protetica (50 eur PMMA, 150 eur Metalo – ceramica, 300 eur – zirconiu)

MENTENANTA: Controlul la 6 luni este obligatoriu. Se verifica starea implantului dentar si al lucrarii protetice. Astfel se pot diagnostica si trata eventualele probleme neprevazute.
Lucrarile protetice sunt relizate computerizat CAD-CAM, din cele mai bune materiale existente pe piata, in cele mai faimoase laboratoare dentare.

Indicatii pre si postoperatorii in cadrul operatiei de inserare a implantului dentar

pret implant dentar

Indicatii preoperatorii:

Cu maxim o saptamana inaintea interventiei chirurgicale, se va practica o igienizare profesionala completa (detartraj ultrasunete, periaj profesional si Airflow jet)
Se recomanda utilizarea unei ape de gura cu Clorhexidina 0.1% fara alcool (Corsodyl/ Haleon)
Toate aceste proceduri sunt menite sa asaneze bacteriile patogene atat de raspandite in cavitatea orala si sa asigure un camp operator cat mai steril posibil .
Foarte important este ca pacientii ce urmeaza tratamentul antiagregant plachetar (Aspenter, Trombex, Aspirin-cardio, Plavix etc.) sau anticoagulante orale noi (Eliquis, Pradaxa, Xarelto) sa fie consultati in prealabil de Doamna Doctor Brindusa – medic de medicina generala pentru a stabili protocolul de urmat.
Pacientii cardiaci , mai ales cei cu infarct in antecedente, cu by-pass-uri sau proteze valvulare trebuie consultati de Doamna Doctor Brindusa spre urmarea tratamentului de profilaxie a endocarditei infectioase.
Pacientii anticoagulati cu Sintrom vor face bridge-ul pe Clexane, iar determinarea INR-ului (care trebuie sa scada sub 1.5) pentru a asigura o coagulare corecta, va fi executat extemporaneu in cabinetul nostru. In felul acesta, pacientul este menajat si nu va mai pierde timpul intr-un laborator clasic de analize. Cabinetul nostru detine cel mai modern coagu-chek care le va oferi rezultatul INR pe loc.

Indicatiile post-operatorii:

 • Fumatul este total contraindicat
 • Sportul si sauna nu vor fi permise in primele 48-72h post-operatorii
 • Tratamentul antibiotic si painkiller (analgezic) vor fi prescrise de medicul implantolog
 • igiena orala este fundamentala si va fi executata de pacient cu responsabilitate
 • Spray cu clorhexidina
 • Spalat pe dinti de 3 ori pe zi si spalata zona operata fara frica, firele nu se vor desprinde
 • Dupa fiecare igienizare se va aplica un gel local oferit de noi care contine mix antibiotic: Doxi/Tetraciclina si metronidazol
 • Se va clati gura cu Clorhexidina 0.12% dupa fiecare masa.
 • Daca toate aceste masuri vor fi respectate, sansele de integrare a implantului vor fi 99-100%.
 • In lipsa unei igiene corespunzatoare, exista riscul dezvoltarii unei periimplantite si pierderea implantului dentar.
 • Igiena este dezideratul numarul 1. al purtatorului de implant dentar, nu numai in perioada de osteointegrare (2-3 luni), ci toata viata.
answear.ro
Distribuie știrea